Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 2

May 26, 2012 Author Dian Dewi
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (21 votes cast)

Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 2

  1. STRUKTUR WAWACAN JAKASUNDANG PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMP
  2. KANDAGA KECAP DINA KASENIAN BÉNJANG DI DÉSA CIPORÉAT KACAMATAN CILÉNGKRANG KABUPATÉN BANDUNG PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMP1)
  3. PERSPÉKTIF BIOGRAFIS DINA NOVEL KOLÉBAT KUWUG-KUWUNGAN KINASIH KATUMBIRIAN JEUNG GALURING GENDING KARYA TATANG SUMARSONO: ANALISIS SOSIOLOGI SASTRA
  4. ANALISIS AJÉN MORAL DINA NOVÉL PAYUNG BUTUT KARYA AHMAD BAKRI
  5. KAMAMPUAN NGALARAPKEUN UNDAK USUK BASA SUNDA DINA WACANA DIALOG SISWA KELAS X MA AL-BIDAYAH BATUJAJAR KABUPATEN BANDUNG BARAT TAUN 2011
  6. ÉFÉKTIVITAS MÉDIA GAMBAR DINA NGARONJATKEUN KAMAMPUH MACA DONGÉNG SMP YAPIDA
    TAUN PELAJARAN 2007/2008
  7. LÉKSIKO-SEMANTIS KECAP SIPAT BASA SUNDA
    DINA NOVÉL PIPISAHAN KARANGAN R.A.F PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SMA 1)
  8. KORÉLASI PANGAWERUH JEUNG KAMAMPUH
    MAHASISWA TINGKAT HIJI
    JURUSAN PENDIDIKAN BAHASA DAERAH
    UNIVERSITAS PENDIDIKAN INDONESIA TAUN AJARAN 2010/2011
  9. MÉDIA FOTO JURNALISTIK PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS ÉSAI: Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas XII IPA SMA Kartika Siliwangi 2 Bandung Taun Ajaran 2010/2011
  10. ADEGAN PRAGMATIS KALIMAH PANANYA DINA NASKAH DRAMA SUNDA KARANGAN SISWA KELAS XII IPA SMA NEGERI 1 SINDANGKASIH KABUPATÉN CIAMIS TAUN AJARAN 2010-2011
  11. ANALISIS STRUKTUR JEUNG AJÉN MORAL DINA NASKAH WAWACAN RATU DÉWI MALÉKA
  12. ÉFÉKTIVITAS MODÉL DEBAT PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NYARITA
    (Studi Ékspérimén ka Siswa Kelas X SMA Pasundan 3 Bandung Taun Ajaran 2010/2011)
  13. KECAP RAJÉKAN BINARUNG RARANGKÉN DINA NOVÉL BABALIK PIKIR KARYA SAMSOEDI PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP
  14. AJÉN BUDAYA SUNDA DINA KACAPI SOLAWAT PIKEUN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP KELAS VII
  15. KUALITAS SOAL BASA SUNDA DI SMP NEGERI 45 BANDUNG SEMESTER GANJIL TAUN AJAR 2010/2011
  16. AJÉN FALSAFAH DINA RUMPAKA KAKAWIHAN KAULINAN BARUDAK DUSUN KRAJAN 1 DÉSA KUTAGANDOK KECAMATAN KUTAWALUYA KARAWANG PIKEUN PANGDEUDEUL MATÉRI PANGAJARAN MUATAN LOKAL BASA SUNDA
  17. MODÉL PANGAJARAN MACA INTERPRETATIF PIKEUN NINGKATKEUN KAMAMPUH MACA DONGÉNG
    (Panalungtikan Kuasi Éksperimén ka Siswa Kelas VII B SMP PGRI Tanjungsari Kab. Bogor Taun Ajaran 2010/2011)
  18. BABANDINGAN NGALARAPKEUN EJAHAN DINA NULIS CARPON SISWA RSBI JEUNG REGULER KELAS NII SMPN 1 LEMBANG TAUN AJARAN 2010-2011
  19. ÉFÉKTIVITAS MODÉL PANGAJARAN TÉMATIK DINA PANGAJARAN NULIS SISINDIRAN WANGUN PAPARIKAN JEUNG RARAKITAN
    :Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII C SMP Pasundan 6 Bandung Taun Ajaran 2010/2011
  20. UNSUR INTRINSIK CARITA RAYAT KACAMATAN CIGASONG KABUPATÉN MAJALENGKA PIKEUN BAHAN PANGAJARAN SASTRA DI SMA
  21. MODEL PENGAJARAN TIMBAL-BALIK (RECIPROCAL TEACHING) PIKEUN NINGKATKEUN KAMAPUHAN MACA PAMAHAMAN ARTIKEL
    (Panalungtikan Tindakan kelas Ka Siswa Kelas IX-D SMP Negeri 3 Lembang Taun Ajaran 2010/2011)
  22. MODEL “RAMAT LANCAH” (WEBBED) PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI : Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas IX-D SMP Negeri 19 Bandung Taun Ajaran 2010-2011
  23. ÉFÉKTIVITAS MÉDIA MAJALAH DINGDING (MADING) DINA PANGAJARAN NULIS BIOGRAFI (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X Multimédia-1
    SMK Pasundan 3 Kota Bandung)
  24. ISTILAH TATANÉN DI WILAYAH KACAMATAN KARANG TENGAH KABUPATÉN CIANJUR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN
    KANDAGA KECAP BASA SUNDA DI SMP
  25. MODÉL EXPLICIT INTRUCTION PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS AKSARA SUNDA
    (Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas X-1 SMA Pasundan 3 Bandung Taun Ajar 2010/2011)
  26. ÉFÉKTIVITAS MODÉL NULIS KALIMAH DINA PANGAJARAN NULIS AKSARA SUNDA : Studi Kuasi Ékspérimen ka Siswa Kelas X Mesin 1 SMK Al-Falah Kota Bandung Taun Ajaran 2010/2011
  27. Deiksis dina terjemahan basa sunda Q.S Al-bagoroh pikeun bahan pangajaran di SMA/MA
  28. TEKNIK WAWANCARA PIKEUN NINGKATKEUN KAMAPUH NULIS BIOGRAFI
    (Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas X-E SMA Pasundan 1 Bandung Taun Ajar 2010/2011)
  29. FOLKLOR NGARAN PATEMPATAN DI KACAMATAN KARAWANG BARAT PIKEUN BAHAN PANGAJARAN KELAS VII DI SMP
  30. CAMPUR KODE DINA PAGUNEMAN SISWA RSBI KELAS X SMA PASUNDAN 1 BANDUNG
  31. KORÉLASI ANTARA KAMAMPUH BIANTARA JEUNG PRÉSTASI DIAJAR BASA SUNDA MURID KELAS X
    SMA PASUNDAN 1 BANDUNG TAUN AJAR 2010/2011
  32. INTÈRNÈT LEARNING PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS CARITA PONDOK
    : Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas XI Ilmu Sosial 3
    SMA Negeri I Cisolok Kabupatèn Sukabumi Taun Ajar 2010/2011
  33. KASALAHAN MORFOLOGIS DINA KARANGAN ÉSÉY SISWA KELAS XII SMA KARTIKA SILIWANGI 2 BANDUNG TAUN AJAR 2010/2011
  34. ANALISIS ÉJAHAN BASA ALAY NU AYA DINA FACEBOOK1)
  35. AJÉN SOSIOLOGIS DINA TRADISI UPACARA ADAT NGALAKSA DI DÉSA RANCAKALONG KACAMATAN RANCAKALONG KABUPATÉN SUMEDANG PIKEUN BAHAN PANGAJARAN MACA DI SMA KELAS XII
  36. ÈFÉKTIVITAS MÈDIA KOMIK PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH MACA PAMAHAMAN DONGÉNG (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas X-2
    SMA Pasundan 8 Bandung Taun Ajaran 2010/2011)
  37. RÉLEVANSI MATÉRI BUKU AJAR BASA SUNDA SMA/SMK/MA JEUNG SKKD
  38. MODÉL COOPERATIVE INTEGRATED READING AND COMPOSITION (CIRC) PIKEUN NINGKATKEUN KAMAMPUH MACA SAJAK
    (Panalungtikan Tindakan Kelas ka Siswa Kelas IX-1 SMP Negeri I Leuwiliang Kabupatén Bogor Taun Ajaran 2010/2011)
  39. ÉFÉKTIVITAS MODÉL PANGAJARAN KONSTRUKTIVISME DINA PANGAJARAN NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI
    (Studi Kuasi Éksperimen ka Siswa Kelas VII-B SMP Pasundan 6 Bandung)
  40. MA’NA INHÉREN KECAP PAGAWÉAN DINA KARANGAN PANGALAMAN SISWA KELAS VII-A SMP PASUNDAN 3 BANDUNG TAUN AJARAN 2010/2011
  41. ÉFÉKTIVITAS MÉDIA PILEM DINA PANGAJARAN NULIS CARITA PONDOK
    (Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas XI IPA 3 SMA Pasundan 8 Bandung Taun Ajaran 2010/2011)
  42. ANALISIS STRUKTUR WAWACAN SAMAUN PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SMA KELAS XII
  43. ISTILAH PATEMPATAN DUMASAR TOPONIMI DI KACAMATAN PARONGPONG KABUPATEN BANDUNG BARAT
  44. MODÉL PANGAJARAN THINK-TALK-WRITE (TTW) DINA PANGAJARAN NULIS TÉKS HASIL WAWANCARA:Studi Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas IX SMP Negeri 1 Dayeuhkolot Taun Ajaran 2010/2011
  45. MODÉL PANGAJARAN PAKEM JEUNG MODÉL PANGAJARAN EXAMPLES NON EXAMPLES DINA PANGAJARAN NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI: Studi Komparatif Siswa Kelas VII SMP Pasundan 3 Bandung
  46. TOPONIMI NGARAN-NGARAN KAMPUNG DI DESA TANJUNG WANGI KECAMATAN CICALENGKA KABUPATEN BANDUNG DUMASAR KANA KAJIAN FOLKLOR
  47. SILSILAH LULUHUR CIAMIS: ULIKAN FILOLOGIS JEUNG ANALISIS TÉKS
  48. KECAP PEGAWEAN RUNDAYAN DINA NOVEL BABALIK PIKIR KARANGAN SAMSOEDI PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP
  49. AJÉN FALSAPAH DINA ARSITÉKTUR IMAH ADAT KAMPUNG PULO DI DÉSA CANGKUANG KACAMATAN LELES KABUPATÉN GARUT
  50. PANGAJARAN NULIS SAJAK NGAGUNAKEUN MODÉL COOPERATIFE INTEGRATED READING AND COMPOSITION (CIRC) SISWA KELAS VII SMP NEGERI 3 BANDUNG TAUN AJARAN 2007/2008
Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 2, 4.9 out of 5 based on 21 ratings

Leave a Reply: