Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 3

May 27, 2012 Author Dian Dewi
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)

Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 3

  1. AJÉN FALSAFAH TRADISI HATAM AL’QURAN DINA UPACARA KAWINAN
    DÉSA CITANGLAR KECAMATAN SURADÉ KABUPATÉN SUKABUMI
  2. PANGAJARAN NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI NGAGUNAKEUN TÉHNIK URUN REMPUG KA SISWA KELAS V11 SMPN 1 KARANGNUNGGAL TAUN AJARAN 2007/2008
  3. AJÉN FALSAFAH UPACARA SAWÉR PANGANTÉN PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMPN 12 BANDUNG KELAS VIII NGAGUNAKEUN MÉTODE DÉMONSTRASI
  4. ADEGAN PRAGMATIS KALIMAH PARENTAH DINA KUMPULAN CARPON DUKUN LEPUS KARANGAN AHMAD BAKRI
  5. ADEGAN KECAP SIPAT JEMBAR DINA MAJALAH MANGLÉ
    PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP
  6. BABANDINGAN PAKECAPAN BASA SUNDA JEUNG BASA MINANG
    PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SMA
  7. EFEKTIFITAS MEDIA AUDIO-MUSIKALISASI DINA PEMBELAJARAN MACA SAJAK (PORTRY READING)
    (Studi Eksperimen ka Siswa Kelas VIII MTs Darul Hikam Tasikmalaya Taun Ajaran 2008/2009)
  8. BASA SUNDA WEWENGKON KUNINGAN DI KECAMATAN CIGANDAMEKAR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SMA
  9. PEMBELAJARAN NGAWANOHKEUN KALIMAH BASAJAN NGAGUNAKEUN MÉDIA GAMBAR DI TK FLAMBOYAN PURWAKARTA
  10. BASA SUNDA WEWENGKON CIAMIS KACAMATAN SIDAMULIH PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP 1
  11. KAMAMPUH NGALARAPKEUN ÉJAHAN DINA KARANGAN ÉKSPOSISI SISWA KELAS VII SMP PASUNDAN 3 BANDUNG 1)
  12. BASA SUNDA DINA PIDANGAN CINTA KA KAMPUNG BANDUNG (CIKAPUNDUNG) DI RADIO GARUDA 105,5 FM BANDUNG
  13. KAMAMPUH NGAWAWANCARA SISWA KELAS XI SMA NEGERI 1 CICALÉNGKA TAUN AJARAN 2008/2009
  14. KAMAMPUH NULIS ÉSÉY NGAGUNAKEUN MÉDIA GAMBAR
    SISWA KELAS VIII SMPN 3 LEMBANG TAUN AJARAN 2007/2008
  15. Ajen-ajen feminis dina novel Suminar karangan Anna Mustikaati
  16. HARTI INJEUMAN DINA NOVEL KEMBANG-KEMBANG PETINGAN
    KARYA HOLISOH M.E.
  17. PANGARUH MAKÉNA BASA INDUNG DI LINGKUNGAN KULAWARGA KANA PRESTASI DIAJAR NYARITA BASA SUNDA SISWA KELAS XI SMA PASUNDAN 3 BANDUNG
  18. GÉOGRAFI DIALÉK BASA SUNDA DI KACAMATAN JAMPANGKULON KABUPATÉN SUKABUMI PIKEUN BAHAN PANGAJARAN NYARITA DI KELAS VII
    SMPN I JAMPANGKULON TAUN PANGAJARAN 2007/2008
  19. KAMAMPUH NULIS TÉKS BIANTARA SISWA KELAS X SMA PASUNDAN 1 BANDUNG TAUN AJAR 2007/2008
  20. Korélasi Antara Motivasi Jeung Préstasi Diajar Basa Sunda Murid di Kelas X SMA Pasundan 8 Bandung
  21. ANALISIS KECAP BARANG WANCAHAN DINA NASKAH BERITA BASA SUNDA DI MEDIA ÉLÉKTRONIK
  22. KORÉLASI MINAT JEUNG KAMAMPUH MACA PAMAHAMAN SISWA KELAS VII SMP NEGERI 1 SURADÉ TAUN PELAJARAN 2007/2008(1)
  23. KECAP RUNDAYAN DINA UNDANG-UNDANG DASAR 1945 TARJAMAHAN BASA SUNDA
    (Analisis Struktur jeung Semantik)
  24. MODÉL PANGAJARAN PICTURE AND PICTURE DINA NULIS KARANGAN ÉKSPOSISI SISWA SMPN 15 BANDUNG
  25. Kasalahan ngagunakeun Vokal basa sunda dina karangan pangalaman siswa kelas VII SMP Pasundan 3 Bandung taun ajaran 2008/2009
  26. BABANDINGAN KAĖFĖKTIFAN MĖTODE CERAMAH JEUNG MĖTODE PICTURE AND PICTURE DINA PANGAJARAN NULIS KARANGAN DÉSKRIPSI : Panalungtikan Kuasi Ékspérimén ka Siswa Kelas VII SMPN 15 Bandung Taun Ajar 2009/2010
  27. PARIPOLAH ANGGOTA AWAK DINA KECAP PAGAWÉAN PIKEUN BAHAN PANGAJARAN BASA SUNDA DI SMP
  28. KORÉLASI ANTARA PANGAWERUH JEUNG KAMAMPUH GALARAPKEUN TATAKRAMA BASA SUNDA DINA NULIS KALIMAH PANANYA PIKEUN WAWANCARA NARASUMBER SISWA KELAS VII SMP PASUNDAN 3 BANDUNG TAUN AJARAN 2009-2010
  29. MODÉL COOPERATIVE SCRIPT DINA NGAJARKEUN APRÉSIASI SAJAK :Studi Ékspérimén ka Siswa Kelas VIII SMP Negeri 1 Bandung Taun Ajaran 2007/2008
  30. KAMAMPUH NGARANG DÉSKRIPSI SISWA KELAS X SMA YAS BANDUNG TAHUN PELAJARAN 2007/2008
  31. AJÉN ATIKAN KASENIAN SINGA DÉPOK
    DI DÉSA CUPUNAGARA KACAMATAN CISALAK KABUPATÉN SUBANG
  32. KECAP BARANG RUNDAYAN DINA NOVÉL SRIPANGGUNG KARANGAN TJARAKA : TILIKAN STRUKTUR JEUNG SÉMANTIS
  33. CAMPUR KODE BASA INDONESIA KANA BASA SUNDA DINA NASKAH BIANTARA SISWA KELAS X SMA PASUNDAN 8 BANDUNG
  34. ÉFÉKTIVITAS MÉDIA KASÉT PIKEUN PANGAJARAN MACA PUISI/PUPUH : STUDI ÉKSPÉRIMÉN KA SISWA KELAS X SMK PENIDA 2 KATAPANG KABUPATÉN BANDUNG TAUN AJARAN 2007/2008
  35. KAMAMPUH BIANTARA BASA SUNDA DINA ASPÉK KABASAAN JEUNG NONKABASAAN SISWA SMA PASUNDAN 3 BANDUNG
  36. BASA SUNDA DIALÉK SUBANG DI KACAMATAN PATOKBEUSI
  37. CAMPUR KODE BASA SUNDA JEUNG BASA INDONESIA DINA KAGIATAN DIAJAR DI KELAS II SDN GENTRA MASEKDAS II KALURAHAN SUKA ASIH KACAMATAN BOJONGLOA KALER KOTA BANDUNG
  38. ADEGAN PRAGMATIS KALIMAH PANANYA
    DINA KUMPULAN CARPON AJALNA SANG BÉNTANG PILEM KARANGAN DUDUH DURAHMAN
  39. AJÉN PATRIOTIS DINA KUMPULAN CARITA PONDOK OLÉH-OLÉH PERTEMPURAN KARANGAN RUKMANA. Hs ULIKAN STRUKTURAL SEMIOTIK
  40. RAGAM BASA SUNDA PANGANTEUR PANGAJARAN DI SD NEGERI PADASUKA II DESA SUKAMULYA KACAMATAN KUTAWARINGIN KABUPATEN BANDUNG
  41. KAJIAN SOSIOLOGI SASTRA KANA NOVEL CARIOS AGAN PERMAS KARYA JOEHANA
  42. ANALISIS KASALAHAN BASA DINA LOKA TARJAMAH OTOMATIS BASA INDONESIA-BASA SUNDA HTTP://TARJAMAH.SABILULUNGAN.ORG/
  43. AJÉN SOSIOLOGIS KAULINAN TRADISIONAL DI DÉSA SUKATALI KACAMATAN SITURAJA KABUPATÉN SUMEDANG
  44. MÉDIA VISUAL DINA PANGAJARAN NULIS GUGURITAN DI KELAS VIII SMPN 15 BANDUNG : Studi Kuasi Ékspérimén
  45. PANGARUH NGAWASA DWIBASA KANA KAMAMPUH INTELÉKTUAL MAKÉNA BASA MURID KELAS HANDAP SDN MELONG MANDIRI 4
  46. INTERFÉRENSI LÉKSIKAL BASA INDONESIA JEUNG BASA JAWA KANA BASA SUNDA DINA KARANGAN ÉKSPOSISI SISWA KELAS VII SMPN 1 PEBAYURAN BEKASI
  47. KAMAMPUH NGUCAPKEUN FONÉM BASA SUNDA MAHASISWA
  48. SIMBOL JEUNG MA’NA NU NYAMPAK DINA TRADISI KAWINAN DI DESA CIGUGUR GIRANG KACAMATAN PARONGPONG KABUPATEN BANDUNG
  49. ÉFÉKTIVITAS STRATEGI MODELING BERBASIS TEKS (SMBT) PIKEUN NGARONJATKEUN KAMAMPUH NULIS SURAT RESMI BASA SUNDA : ÉFÉKTIVITAS MODÉL QUANTUM TEACHING DINA PANGAJARAN NULIS GUGURITAN
  50. AJÉN ATIKAN DINA KAULINAN BARUDAK LEMBUR DI DÉSA SUKAMAJU KECAMATAN CIGUDEG KABUPATÉN BOGOR PIKEUN BAHAN PANGAJARAN DI SD
Kumpulan 50 Judul Skripsi Pendidikan Bahasa Daerah 3, 5.0 out of 5 based on 22 ratings

Leave a Reply: